Kā atbrīvoties no skudrām savā īpašumā? Viņi aizies paši divu augu dēļ. Pārbaudīts!

Skudras veido savus pūžņus un sabojā zālienu, puķu dobes un dārzeņu dobes. Atbrīvoties no šiem kukaiņiem ir ārkārtīgi grūti. Padalīšos savā pieredzē par cīņu ar skudrām.

Man ir daudz zemes, apmēram hektārs, tāpēc izmantot “ķīmiju” pret skudrām ir diezgan dārgi. Meklēju un izmantoju dažādas kaitēkļu apkarošanas metodes, kas neprasa naudas ieguldījumus.

Dienas prognoze 19.martam: daži atradīs laimi citā cilvēkā vai priekšmetā!

1. metode: Asie pipari

Lai cīnītos ar skudrām, izmantoju maltus asos piparus. Šos piparus audzēju pati, augļus žāvēju un, izmantojot kafijas dzirnaviņas, sasmalcinu pulverī.

Jāatzīmē, ka piparu malšana nav tik vienkārša: kodīgie “putekļi” var nokļūt acīs un elpceļos. Tāpēc pirms malšanas: uzvelciet īpašas aizsargbrilles, respiratoru vai marles saitīti.

Bet maltu piparu izmantošana ir vienkārša.

Lasi vēl: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: gaidiet globālas izmaiņas!

Pulveri var uzkaisīt tieši uz skudru pūžņiem vai izkaisīt uz dobēm starp rindām, kā arī pa dobju perimetru.
Varat arī pagatavot uzlējumu no pipariem, lai cīnītos pret kaitēkļiem, ko pēc tam izmantot augu vai skudru pūžņu laistīšanai. Starp citu, šī uzlējums ir efektīvs ne tikai pret skudrām, bet arī pret kāpuriem un citiem kaitēkļiem.

Novārījuma pagatavošanai vajadzēs: 50 g maltu piparu un 1 litru ūdens. Ievietojiet piparus ūdenī un vāriet apmēram pusstundu. Mēs atstājam ievilkties apmēram dienu. Pirms lietošanas infūziju atšķaida ar ūdeni attiecībā 1:10. Iegūto darba šķīdumu izmantojam dažādu dārzeņu, krūmu un dekoratīvo augu apstrādei. Nav jāuztraucas, ka šāda apstrāde kaut kā ietekmēs ogu vai augļu garšu – piparus ātri noskalos lietus.

! Svarīgs. Apstrādājot ar piparu šķīdumu, tajā nedrīkst ielaist mājdzīvniekus, un bērniem labāk ir uzturēties mājā. Ir nepieciešams arī izmantot individuālo aizsardzību : speciālas brilles un respiratoru.

Lasi arī: Mūžībā devies aktieris, kura talants un harizma iekaroja daudzu sirdis; Viņam pietrūka vien dažu metru līdz mājām

Šīs ir dabīgs un videi draudzīgs produkts un drošs cilvēkiem un augiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Leave a Comment